Tentative Spring Education Schedule
Thursday, April 21

7:30-9:30 pm    Meet & Greet Social- Cocktails & Desserts (packet pick-up) 

    Exhibits Hall Open (Families Welcome)

Friday, April 22

7:00-8:00 am         On-site registration 

7:30-8:00 am         BREAKFAST (Buffet)

8:00-9:00 am            1 Hour CE with Dr. Reed

9:00-11:00 pm 2 Hour CE with Dr. Reed

11:00-1:00 pm        Lunch and Learn 2 Hour CE with Drs. Melton and Thomas TQ

1:00-3:00 pm            2 Hour CE with Drs. Melton and Thomas TQ

3:00-4:00 pm           Exhibit Hall Open

Saturday, April 23

7:00-8:00 am         On-site registration

7:30-8:00 am            BREAKFAST (Buffet)

8:00-10:00 am         2 Hour CE with Drs. Melton and Thomas TQ

10:00-11:00 am        1 Hour CE with Dr. Reed

11:00-12:00 pm         Lunch/Sponsor Presentations

12:00-2:00 pm         2 Hour CE with Dr. Summerow

2:00-4:00 pm           2 Hour CE with Dr. Summerow

4:00-6:00 pm           Exhibit Hall (Cocktails and Appetizers)

Sunday, June 6

7:00-8:00 am              On-site registration

7:30-8:00 am              BREAKFAST (Buffet)

8:00-10:00 am            Medical Errors; Alice Sterling, O.D.

10:00-12:00 pm         Florida Jurisprudence; Alice Sterling, O.D.


COPE and CEBroker approved. *Florida Jurisprudence is designed to satisfy Florida license state requirements. 

Continuing Education Speakers

Dr. Randall Thomas & Dr. Ron Melton

Dr. Stephen Summerow

Dr. Kim Reed

Dr. Alice Sterling

South Walton Wine Festival
Tickets available HERE